E-commerce

De moderne consument ervaart het gemak van online bestellen. U als online retailer weet dat als geen ander. Gemakkelijk en comfortabel winkelen, dat is wat uw klant wil. VITO biedt de oplossing.

Het gemak voor de consument

Met een groei van de online retail van 9-10% per jaar is het hebben van een goed platform daarom een voorwaarde voor bedrijven die hier van leven. Voor anderen biedt het gebruiken van E-commerce de mogelijkheid om de omzet te vergroten en nieuwe markten aan te boren.

Consumenten hebben via hun PC, Tablet of Mobiele telefoon een goed overzicht over het aanbod en hun bestelling staat binnen enkele dagen bij hun voor de deur.

Het online platform

VITO brengt bedrijven en consumenten bij elkaar en fungeert als de international gateway vanuit Suriname. Compleet met internationale betaalopties en leveringsmogelijkheden biedt het portal een ruim assortiment van producten uit Suriname. Stapsgewijs worden steeds meer vendors (verkopers) op de webwinkel aangesloten. De shop speelt ook in op de trend van locale- en verse producten

 

Register Now